24 Ιουν 2007

Επίσκεψη στον ΑΝΤ1


Η συζήτηση στο post για την επίσκεψη στην PLD έδειξε ότι υπάρχει σημαντικό ενδιαφέρον για τη λειτουργία ενός καναλιού. Στο ενδιαφέρον αυτό ανταποκρίθηκε ο ΑΝΤ1, και συγκεκριμένα το τμήμα δημοσίων σχέσεών του, το οποίο και θα επισκεφτούμε την Πέμπτη 28-6-07 στις 10:00 το πρωί.
Με όσους έρθουν στην τελευταία επίσκεψη, θα συναντηθούμε ένα τέταρτο νωρίτερα, στις 9:45 στην είσοδο των γραφείων του καναλιού, που βρίσκονται στο AGORA CENTER, στην οδό Κηφησίας 10-12 στο Μαρούσι.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

m5030164
Μπαίνω στο blog και βλέπω για την επίσκεψη στον ΑΝΤ1 και πραγματικά τσαντίζομαι με τον εαυτό μου που έχασα μια τέτοια εμπειρια. Απο την άλλη όμως σκέφτομαι πως δεν φταίω αφού έχω στην διάθεσή μου μόνο 15 μέρες να διαβάσω 5 μαθήματα. Ελπίζω κάποιοι απο τους συμφοιτητές μου να κατάφεραν να έρθουν και πραγματικά τους ζηλεύω.

Ανώνυμος είπε...

Ούτε εγώ κατάφερα να πάω στην επίσκεψη που πραγματοποιήσαμε στον ΑΝΤ1. Το προηγούμενο βράδυ είχα ξενυχτήσει με το διάβασμα κ όταν χτύπησε το ξυπνητήρι το πρωί, απλά το θεώρησα αδύνατο να σηκωθώ.
Θέλω πολύ όμως να ακούσω τα σχόλια των συναδέλφων σχετικά με το περιεχόμενο της συνάντησης και γενικά την εμπειρία τους στον ΑΝΤ1.
Περιμένω σχόλια!!!

Ανώνυμος είπε...

Έλενα Βατυλιώτου

Γεια σας παιδιά! Σας γράφω για να μοιραστώ τις εντυπώσεις μου από την επίσκεψη!Η αλήθεια είναι ότι και γω ήμουνα στο δίλλημα αν θα πήγαινα ή όχι αλλά τελικά επέλεξα να πάω και ευτυχώς δεν το μετάνοιωσα!!!Άξιζε τον κόπο 100% !!
Μας μίλησε η υπεύθυνη των Δημοσίων Σχέσεων του Αντένα, ένα στέλεχος του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και ο-αν δεν κάνω λάθος-υπεύθυνος του πολιτικού ρεπορτάζ κύριος Παναγόπουλος.
Η υπεύθυνη των ΔΣ και ο κ.Τσολάκης (στέλεχος ΔΣ) λόγω του ότι παλαιότερα βρίσκονταν στην Vodafone μας περιέγραψαν με πολύ χιούμορ τι γίνεται και στις δυο περιπτώσεις. Πώς οι επιχειρήσεις προσπαθούν να προβληθούν και πώς τα κανάλια επιλέγουν να προβάλουν!! Ήταν μια ευτυχής συγκυρία αυτή για μας γιατί ακούσαμε και τις δυο πλευρές από τα ίδια άτομα!!Επιπλέον, μας μίλησαν για τον όμιλο Αντένα και κυρίως για τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν οι Δημόσιες Σχέσεις σε ένα κανάλι.
Τέλος, μας μίλησε ο κ. Παναγόπουλος για τη δημιουργία του δελτίου ειδήσεων και τον τρόπο που λαμβάνει ο δημοσιογράφος τις πληροφορίες για τα θέματα. Μιλήσαμε για τα σκάνδαλα των επιχειρήσεων και στο τέλος συζητήσαμε την απροθυμία των νέων να δουλέψουν σκληρά στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Αυτό με προβλημάτισε είναι η αλήθεια, γιατί μας το ανέφεραν όλοι οι επαγγελματίες που επισκεφτήκαμε, αλλά όπως μας είπαν όλοι εκεί: "Αυτός που είναι καλός και έχει πάθος να δουλέψει, θα τα καταφέρει." Αυτό λέω να κρατήσω από την επίσκεψη!(και τα κουτσομπολιά για τους σταρς!αλλά δεν ξέρω αν αυτά μπορώ να σας τα αποκαλύψω συνάδελφοι!!)
Καλές Επιτυχίες και Καλό Καλοκαίρι!!(όσο έμεινε!!)

Ανώνυμος είπε...

m_5030060
Καλησπέρα σε όλους! Πως πάει η εξεταστική; Ελπίζω καλά...
Ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μας για την τελευταία μας επίσκεψη, στον ΑΝΤ1. Για άλλη μία φορά ήρθαμε σε επαφή με στελέχη του χώρου των Δημοσίων Σχέσεων, αλλά και της Δημοσιογραφίας αυτή τη φορά, που μοιράστηκαν μαζί μας τις εμπειρίες τους.
Η συζήτηση με τον κ. Παναγόπουλο (υπεύθυνο του πολιτικού ρεπορτάζ του καναλιού) ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, ιδιαίτερα όταν μας περιέγραψε μία καθημερινή του μέρα στη δουλειά. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αποθαρρύνθηκα αρκετά με την απάντησή του αναφορικά με το επάγγελμα του Δημοσιογράφου (ότι είναι δύσκολο, "κλειστό" επάγγελμα, ότι έχει άκρως απαιτητικά ωράρια, ότι τα νέα παιδιά δεν είναι σε θέση να το ακολουθήσουν, ούτε έχουν όρεξη για δουλειά, ότι.... , ότι....). Και το συμπέρασμα.... ότι πρέπει να σου αρέσει πολύ για να το εξασκήσεις. Μήπως για όλα τα επαγγέλματα δεν ισχύει αυτό; Δε διαφωνώ με όλα αυτά, αλλά πώς θα διαπιστώσουμε αν μας αρέσει ή αν είμαστε καλοί σε ένα επάγγελμα, αν πρώτα δε μας δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσουμε; Τέλος πάντων. Ελπίζω τα πράγματα να μην είναι τόσο δύσκολα, όσο ακούγονται κάποιες φορές, και να βρούμε κάποια στιγμή το δρόμο μας... Αυτά!
Καλή συνέχεια στην εξεταστική!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι καλησπέρα σας!
Αν και λιγάκι αργοπορημένα λόγω διαβάσματος εξεταστικής δεν μπορούσα να αντισταθώ και να μην γράψω για τον ΑΝΤ1!Πρώτα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές για την ευκαιρία που μας έδωσαν!Εμένα θα μου μείνει αξάχαστη σαν εμπειρία τόσο η επίσκεψη στον ΑΝΤ1 ΌΣΟ ΚΑΙ της CIVITAS (ασφαλώς!)Δε το περίμενα ότι θα έπρεπε να πάρω ένα επιλογής για να κατανοήσω πέρα από την θεωρία τι ουσιαστικά είναι Επικοινωνία σε μια επιχείρηση!Μήπως να το ξανασκεφτούν και να το έκαναν υποχρεωτικό;;;Επιπλέον προτού σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι θα ήθελα κλείνοντας να τονίσω ότι το blog με βοήθησε αρκετά τόσο στην ενημέρωση κατανοώντας τι πιστεύουν οι συμφοιτητές μου όσο και στο να εκφράσω τη γνώμη μου.Ειλικρινά μετάνιωσα που δεν το χρησιμοποίησα σαν εργαλείο επικοινωνίας και στο μάθημα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης!Το έβλεπα σαν κάτι ξένο και μόνο για να διαβάζω τι λένε οι άλλοι!Δε πειράζει για όλα υπάρχει μια πρώτη φορά!Έτσι δε λένε;; ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΉ(ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ!!!!!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους,

Θα πρέπει να συμφωνήσω με τις συνάδελφους που προηγήθηκαν! Αυτή η επίσκεψη ήταν πραγματικά κάτι το διαφορετικό. Οι άνθρωποι ήταν πολύ φιλικοί και φαινόταν ότι στόχους τους ήταν να μας δώσουν τη δυνατότητα να πάρουμε μια μικρή γεύση από την έννοια της Επικοινωνίας στην πράξη. Σίγουρα τίποτα δεν είναι εύκολο και κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Αυτό όμως που τόνισαν και οι δύο ομιλητές είναι ότι όποιος προσπαθήσει σκληρά για κάτι που αγαπά πραγματικά, είναι βέβαιο ότι θα το πετύχει. (Σε αυτό το σημείο ταιριάζει η παροιμία «όταν ποθείς κάτι πραγματικά όλο το σύμπαν θα συνωμοτήσει υπέρ σου για να το πετύχεις»). Είναι σημαντικό για όλους μας να καταλάβουμε ότι η επιτυχία θα έρθει μέσα από την πολύ δουλειά. Ελπίζω να είμαστε όλοι έτοιμοι να εργαστούμε σκληρά και…… να κατακτήσουμε την κορυφή!!!!!!!!
Καλά αποτελέσματα στην εξεταστική μας!!!!

Ανώνυμος είπε...

m_5040015
Η επίσκεψη στον ΑΝΤ1 ήταν το κερασάκι στην τούρτα!!!!!!!!
Πάντα ήθελα να δω πως λειτουργεί ένα κανάλι και τι καλύτερο από τον ΑΝΤ1.
Μάλιστα στην εργασία του κ. Λυμπερόπουλου με θέμα: Εταιρική Οπτική Ταυτότητα, εγώ είχα αναλάβει τον ΑΝΤ1 και η φίλη μου Αρτεμη, το ΜΕGA!!!!!!!Οπότε καταλαβαίνεται πόσο μας ενδιαφέρουν τα συγκεκριμένα κανάλια!!!!!!!
Προσωπικά στον ΑΝΤ1 πέρασα τέλεια. Μας είπαν τόσα πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Δεν έχω λόγια!!!!Αφήστε που είδαμε και το περιβόητο χαρτακι με τα νούμερα της AGB!!!Παρεπιπτόντως, η Βέρα στο Δεξί σκίζει!!!!!!!Όχι βέβαια πως είχα αμφιβολία αλλά το είδα και με τα μάτια μου.
Έχω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους καθηγητές μας για το ενδιαφέρον τους για εμάς!!!!!!
Ευχαριστούμε πολύ για όλα!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

m5040077

Paidia mhn stenaxwrieste osoi den kataferate na er8ete...den eixe mpoufe, ki eixe kai polu zesth ekeinh th mera

Ανώνυμος είπε...

iliana skordi m_5030095

kyrie Eyaggelate geia sas!

H episkepsi ston an1 itan polu kali eykairia k to vrika polu endiaferon efoson m endiaferoun oi dimosies sxeseis k i epikoinwnia.Katarxin k mono pou dothike i eykairia parakolouthisoume apo konta k erthoume se epafi me kataksiwmena atoma tou xwrou tis epikoinwnias,gia me epaikse spoudaio rolo katannoisw epipleon themata sxetika me to antikeimeno tis.Katalava poso megali prospatheia kai thusia prepei na katavalleis gia na ftaseis ekei-stin korifi!

geia sas! ilianask@mail.gr