9 Ιουν 2007

Νέα επίσκεψη


Την Πέμπτη 14-6-07 θα επισκεφτούμε τον όμιλο εταιρειών Civitas Group, που είναι ο μεγαλύτερος όμιλος από αυτούς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της επικοινωνίας και των δημοσίων σχέσεων ειδικότερα. Καθώς η επίσκεψή μας είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 καλό θα είναι να βρεθούμε στην είσοδο του κτηρίου του ομίλου, στην οδό Μιλτιάδου 9 στο Χαλάνδρι, 15' νωρίτερα, δηλαδή στις 14:45.


Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες του ομίλου, ώστε να προετοιμαστείτε για την επίσκεψη, μπορείτε να επισκευθείτε τον δικτυακό του τόπο στη διεύθυνση www.civitas.gr.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

m5030048
Δημήτρης Κολυβάς

Σε περίπτωση που αργήσουμε, λόγω εργασιακού ωραρίου, είτε λόγω παρουσιάσεων που λαμβάνουν χώρα σε άλλο μάθημα (3-5) του τρέχοντος εξαμήνου, τι μπορείτε να μας συμβουλέψετε?

Ευχαριστώ

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Παιδιά προσέξτε.

Δεν είναι το ευκολότερο πράγμα να επισκευτείς μια εταιρεία, όταν μάλιστα έχεις ζητήσει να δεις σημαντικά στελέχη της, να τα απασχολήσεις, και δεν έχεις να τους προσφέρεις τίποτε άλλο από το επιστημονικό κύρος του πανεπιστημίου μας. Όταν όμως αργοπορούμε, η εικόνα που δίνουμε, δυστυχώς όλοι μας, μειώνει το κύρος του πανεπιστημίου μας και φυσικά και τη δική μας. Σημειώστε επίσης, ότι ο κύριος Λυμπερόπουλος έχει προσπαθήσει αρκετά για την συγκεκριμένη επίσκεψη. Θα σας παρακαλούσα λοιπόν να μην αργήσετε.

Στη περίπτωση πάντως που κάποιος αντιμετωπίζει ανυπέρβλητο πρόβλημα να επικοινωνήσει μαζί μου με email.

Ανώνυμος είπε...

5030108
Σφύκτη Δήμητρα

Ας μου πει κάποιος τι σχέση έχει το κτίριο που θα πάμε με το σταθμό του μετρό!!Να ξέρω από εκεί και πέρα τι κάνω.Λεωφορείο, περπάτημα..? Καλό θα ήταν τίποτα από αυτά..λόγω επερχόμενου καύσωνα!
Δεν ταιριάζει βέβαια η ώρα με την απορία (3 παρά το βράδυ ρωτάω για τους δρόμους)...οι εργασίες όμως βλέπετε!!Όλοι σε κατάσταση εγρήγορσης και πανικού..ενίοτε!!

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Παιδιά.

Σχετικά με τους τρόπους μετάβασης στην εταιρεία CIVITAS, ο κύριος Λυμπερόπουλος έστειλε τις εξής πληροφορίες:

1.Γραμμή λεωφορείου Α6, με αφετηρία από το Μουσείο. Διασχίζει την Κηφισίας και εισέρχεται στο Χαλάνδρι. Η αποβίβαση πρέπει να γίνει στη στάση της Λεωφόρου Παπανικολή και Εθνικής Αντιστάσεως. Η CIVITAS (Μιλτιάδου 9) βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.

2.Γραμμή λεωφορείου Β6, με αφετηρία από το Μουσείο. Διασχίζει την Κηφισίας και εισέρχεται στο Χαλάνδρι. Η αποβίβαση πρέπει να γίνει στη Πλατεία Χαλανδρίου και στη συνέχεια πεζοπορώντας περίπου 400μέτρα ακολουθείτε την Α. Παπανδρέου στο τέλος της οποίας βρίσκεται κάθετη η Μιλτιάδου.

3.Γραμμή λεωφορείου 450, με αφετηρία από το Φάληρο. Διασχίζει την Συγγρού,…, την Κηφισίας και εισέρχεται στο Χαλάνδρι. Η αποβίβαση πρέπει να γίνει στη στάση της Λεωφόρου Παπανικολή και Εθνικής Αντιστάσεως. Η CIVITAS (Μιλτιάδου 9) βρίσκεται σε απόσταση περίπου 100 μέτρων.