24 Μαΐ 2007

Επίσκεψη στη PLD


Την Τρίτη στις 29 Μαϊου θα πάμε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας PLD, μιας εταιρείας η οποία κάνει τηλεοπτικές παραγωγές. Είναι ένας σύγχρονος παραμυθάς, του οποίου ιστορίες όλοι έχουμε δεί, ή ακούσει. Μερικές από τις γνωστές παραγωγές της PLD είναι τα σήριαλ "Ιωάννα της καρδιάς", "Η τελευταία παράσταση", "Ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα" κλπ.. Για να γνωρίσετε περισσότερο τη συγκεκριμένη εταιρεία και να είστε ενήμεροι για τις δραστηριότητες της επισκευθείτε το δικτυακό της τόπο στη διεύθυνση www.pld.gr.


Η δική μας συνάντηση ώστε να μαζευτούμε και στη συνέχεια όλοι μαζί να συναντήσουμε τα στελέχη της εταιρείας που θα μας μιλήσουν, είναι στην είσοδο των γραφείων της εταιρείας στο Γαλάτσι, στην οδό ΣΚΙΑΘΟΥ 147, το πρωϊ στις 10:20. Για όσσους έρθουν με συγκοινωνία ο πλησιέστερος κόμβος (λεοφωρείων και τρόλεϋ) είναι η πλατεία Κολιάτσου επί της οδού Πατησίων.

34 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Oson afora thn sugkoinwnia, yparxei kai mia allh lush me ligo perissotero perpathma (10 lepta).
Mporei kapoios na erthei me hlektriko kai na katevei sto sta8mo Katw Pathsia! apo ekei tha anevei thn odo Karavia (einai o dromos anamesa sthn Alpha Bank kai ta Mc Donalds) mexri na ftasei pathsiwn (to polu 10 lepta). to deutero steno (katheto sthn pathsiwn)einai h skiathou ... kai h sunexeia einai gnwsth!! mas perimenei deuterh anhfora!
Den kserw an vohthisa katholou...pantws to perpathma kanei kalo sthn kardia!!

Παπαδόπουλος Γιώργος είπε...

Άντε παιδιά, τουλάχιστον να μαζευτούμε όσοι είπαμε- μη σας αποθαρρύνει η ενδεχόμενη βροχή!! Φανταστείτε αμηχανία τα στελέχη να είναι περισσότερα από τους επισκέπτες...
Γ.Π.

Anton είπε...

Από όσο μας ενημερώνει το meteo.gr από άυριο ο καιρός φτιάχνει οπότε μη σας ανυσηχεί η βροχή :-)

Ανώνυμος είπε...

ioannou_zoi

Κ.Ευαγγελάτε, σας ευχαριστούμε πολύ για την σημερινή επίσκεψη στη PLD. Ακούσαμε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα και πιστεύω ήταν για όλους μας μια πολύ καλή εμπειρία. Αυτό το μάθημα ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα και χαίρομαι που τελικά πήρα την απόφαση να το επιλέξω.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήθελα να συμφωνήσω και εγώ με την ioannou_zoi σε ό,τι αφορά στην επίσκεψή μας στην PLD. Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία, αφού οι άνθρωποι της εταιρείας μας φέρθηκαν άψογα και προσπάθησαν να μας εξηγήσουν απλά και σύντομα αυτό που οι ίδιοι κάνουν καθημερινά. Ειλικρινά πιστεύω πως άξιζε τον κόπο και το πρωινό ξύπνημα, αλλά και το περπάτημα! Ελπίζω πως αυτή θα είναι η αρχή να εκσυγχρονιστούν και άλλα μαθήματα του τμήματός μας και να περιλαμβάνουν μια πιο ενεργή μάθηση. Αναμένουμε την επόμενη... εξόρμησή μας στις 14/06!

Ανώνυμος είπε...

Ηταν μια πραγματικά ωραία εμπειρία. Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση πέρα από τα "μυστικά της επικοινωνίας" ήταν το ζεστό και φιλικό περιβάλλον των ανθρώπων της εταιρίας.
Απλά αναρωτιέμαι αυτό είναι κανόνας ή εξαίρεση στις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις;
Οι διευθυντές και οι πρόεδροι είναι τόσο "cool" και πρόθυμοι να δώσουν ευκαιρίες στους νέους, άπειρους πλην φιλόδοξους νέους;
Να το πιστέψω ή απλά θα ονειροπολήσω;

Ανώνυμος είπε...

m5040015
Θέλω να απαντήσω στη φίλη μου από πάνω ότι θέλω να ελπίζω πως δεν ήταν η εξαίρεση και πως μεθαύριο που θα πάρουμε το πτυχίο οι εταιρείες θα μας δώσουν κάποιες ευκαιρίες.
Ακόμη, θέλω να πω οτι πέρασα πόλύ ωραία στην PLD. Ήταν τόσο καλοί και ευγενικοί μαζίμας, δεν το περίμενα καθόλου. Επίσης, όλα αυτά που μας είπαν ήταν πολύ ενδιαφέροντα και εμένα προσωπικά μου τράβηξαν την προσοχή.
Ανυπομωνώ για την επόμενη επίσκεψη στις 14 του μήνα.Ελπίζω να περάσουμε και εκεί το ίδιο καλά.

Ανώνυμος είπε...

m_5030060
Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους! Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον κ. Ευαγγελάτο για την επίσκεψή μας στην PLD! Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Θα ήταν ωραία αν καταφέρναμε να πηγαίναμε και στο Mega..
Θα ήθελα τώρα να σας ρωτήσω κάτι: Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πότε πρέπει να παραδόσουμε την εργασία με το βιογραφικό μας στον κ. Ευαγγελάτο; Είναι για αυτή την Τετάρτη (6/6) ή για την επόμενη;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας.
Θα τα πούμε στο μάθημα!

Ανώνυμος είπε...

m5030048
Δημήτρης Κολυβάς

Εγά θα ήθελα διαδικαστικά να ρωτήσω αν υπάρχει κάποια γνώση για το είδος της επόμενης επίσκεψής μας στις 14/06.

Ευχαριστώ!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω τον κ. Ευαγγελάτο κ τον κ. Λυμπερόπουλο για την όμορφη αυτή εκδρομή στην PLD. Πράγματι ήταν πολύ εποικοδομητική κ το κλίμα πολύ φιλικό.
Τελικά όταν είμαστε λίγα παιδιά σε ένα μάθημα, μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά, όπως για παράδειγμα, μια τέτοια επίσκεψη!

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Παιδιά γειά σας.

Να σας ενημερώσω ότι η επίσκεψη στο MEGA ακυρώθηκε. Η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων μου δήλωσε ότι τελικά δεν θα μπορέσουν να μας δεχτούν αυτή τη χρονική στιγμή, παραπέμποντας με για μετά τον Σεπτέμβριο.

Η συνάντηση για την επόμενη εταιρεία έχει κανονιστεί για την Πέμπτη 14-3-07. Περιμένουμε όμως την διευκρίνηση κάποιων λεπτομερειών, και σύντομα θα βγάλουμε ανακοίνωση.

Τέλος για την 4η εργασία που έχω δώσει (με το βιογραφικό) το περιθώριο είναι έως και την Τετάρτη 13-3-07.

Ανώνυμος είπε...

προς κύριο Ευαγγελάτο,
προφανώς το 3 στην ημερομηνία είναι τυπογραφικό λάθος. Μπήκε ο Ιούνιος!

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Προς m_5040077

Βρε πως περνά ο καιρός!

Ναι, το 3 είναι τυπογραφικό λάθος. Ο "δαίμων του blog" βλέπεις!

Λοιπόν προθεσμία παράδοσης της 4ης εργασίας είναι η Τετάρτη 13-6-07.

Ανώνυμος είπε...

m_5030090

hello!!
Καιρό έχετε να με δείτε ε? Εργασίες πολλές πάρα πολλές και ο χρόνος ποτέ δε φτάνει... Η εμπειρεία στην pld οφείλω να ομολογήσω με εντυπωσίασε.. Δεν περίμενα ότι στο χώρο της δουλειάς αυτής υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν τόσο ξεκάθαρα... Μάλλον γι' αυτό πάει η εταιρεία τόσο καλά και έχει τόσο νεαρόκοσμο στο ανθρώπινο δυναμικό της... Εμείς χωράμε πουθενά?

Ανώνυμος είπε...

m_5030100

Άργησα αλλά...
Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από την επίσκεψη μας στην PLD αλλά ακόμα τη θυμάμαι!!!
Πολύ ωραία εμπειρία, ενθουσιάστηκα με τον χώρο, με αυτό που κάνουν και με τουσ ανθρώπους που εργάζονται εκεί. Το γεγονός οτι ο διεθυντής τησ εταιρείας ήταν τόσο χαλαρός τύπος και ιδιαίτερα προσεγγίσιμος μου άρεσε πολύ. Εφυγα με την αίσθηση οτι εκεί πράγματι δεν το βλεπουν σαν εργασία(όπωσ μασ είπαν κιόλας) αλλά σαν χόμπυ!!! (μάλλον γι'αυτό και το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό)
...λεσ να φύγει το βιογραφικό όταν με το καλό πάρουμε πτυχίο...?

Ανώνυμος είπε...

m_5040130

Ανώνυμος είπε...

Παιδια καλησπέρα!!
Συγγνώμη για το προηγούμενο μήνυμα, έγινε καταλάθος!Θέλω να δηλώσω ενθουσιασμένη από την επίσκεψή μας στην PLD και να ευχαριστήσω τους καθηγητές μας για αυτή την εμπειρία που μας παρείχαν.Κάτι που χωράει συζήτηση είναι η φράση του διευθυντή της εταιρείας ότι "Πρώτη φορά τόσοι λίγοι άνθρωποι κορόϊδεψαν τόσους πολλούς..."!!Τα animation που παρακολουθήσαμε ήταν πραγματικά εκπληκτικά!Συμφωνείτε;;;

Ανώνυμος είπε...

Προς κύριο Ευαγγελάτο,

σχετικά με την επίσκεψή μας στο mega, το να μαζευτούμε μια μέρα μετά το Σεπτέμβρη και να πάμε μια βόλτα, τι σας λέει;
Αυτά που έχουν να μας πουν θα μας ενδιαφέρουν και μετά από 3 μήνες! δεν έχει σημασία αν τυπικά για εμάς έχει τελειώσει το μάθημα! δεν θα έχει αλλάξει κάτι! Μόνο κάποιοι τεταρτοετείς που παρακολούν τα μάθημα, μπορεί να έχουν συμπληρώσει τα απαιτούμενα μαθήματα για τη λήψη πτυχίου...αλλά και πάλι οι ορκωμοσίες γίνονται από οκτώμβρη και μετά!!
δεν ξέρω,ας ξεκινήσουμε μια ψηφοφορία!
εχώ πάντως ψηφίζω υπέρ!!

Ανώνυμος είπε...

Προς m_5040077
Θα ήθελα και εγώ να υποστηρίξω την πρωτοβουλία της/ του συναδέλφου και να πώ ότι η δική μου "ψήφος" είναι θετική.Θα ήθελα πολύ να κάνουμε την συγκεκριμένη επίσκεψη γιατί τη θεωρώ πολύ σημαντική και χρήσιμη.Από το MEGA έχουμε να μάθουμε πολλά και για όσους σκέφτονται(πιστεύω από όλους έχει περάσει κάποια στιγμή από το μυαλό τους)να εργαστούν σε κάποιο κανάλι η επίσκεψή μας θα αποτελεί μια πρώτη επαφή με τον χώρο.Μακάρι τελικά να πραγματοποιηθεί!!

Ανώνυμος είπε...

m_5030154

geia sas kai apo mena....
egw feugontas apo tin PLD exw na 8imamai ta kalitera! tin aplotita kai tin pro8imia - ipomonetikotita,twn an8rwpwn tis na mas apantisoun se ka8e mas erwtisi akoma kai an autes itan ligo leptes - proswpikes (oikonomikis fisews),kai to xalaro klima pou epikratouse ka8oli ti diarkeia tis sinantisis mas. Episis mas do8ike i eukairia na doume telika oti se auto ton kosmo iparxoun atoama pou 3ipnoun to prwi kai pane sti douleia tous me euxaristisi kai kiriws xwris gkrinia kai agxos!
apo keini loipon ti mera 3anavrika tis elpides mou(den sas krivw oti tis eixa xasei ta teleutaia 3 xronia)oti mporei kai gw kapote na vrw ti douleia pou pragmati mu armozei kai epi8imw.

twra gia ti sinantisi sto mega an ginei to september egw edw 8a eimai(logw e3etastikis)an ginei omws pio arga distixws 8a exw figei!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους και από εμένα!
Όσον αφορά την επίσκεψη μας στην PLD νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που είχαμε τη δυνατότητα κάποια πράγματα από κοντά. Συμφωνώ με τους παραπάνω συναδέλφους μου! Οι γνώσεις που μπορεί να αποκομίσει κάποιος από μια τέτοια συνάντηση, είναι πολύ περισσότερες από το να διαβάσει κάποια βιβλία. Σας ευχαριστούμε πολύ!
Όσον αφορά, τώρα την επίσκεψη στο MEGA, οι συναδέλφισσες μας έκαναν μια πολύ δελεαστική πρόταση! Τι λέτε;;

Ανώνυμος είπε...

m-5030164
Κρίμα που δεν θα πάμε τελικά στο MEGA, περίμενα πώς και πως.. (μήπως και δω τους ηθοποιούς του Single από κοντά, όχι για κανέναν άλλο λόγο...).Φυσικά αστιεύομαι.Θα ήταν πολύ καλή εμπειρία όπως και η επίσκεψή μας στην PLD.

Ανώνυμος είπε...

Αντωνάτος Άγγελος

Καλημέρα σε όλους

Δυστυχώς δυσκολεύομαι να παρακολουθήσω τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις σας, καθώς αντιμετωπίζω σημαντικά τεχνικά προβλήματα. Σίγουρα για μένα ήταν επιτυχία το γεγονός οτι κατάφερα να έρθω στην επίσκεψη της PLD (ας είναι καλά ο γιατρός μου) αλλά θα ήταν σχεδόν αδύνατο να έρθω και στο MEGA. Οπότε νομίζω ότι με συμφέρει ιδιαίτερα η πρόταση που έχει τεθεί προς ψήφιση σχετικά με τη μεταφορά της επίσκεψης το Σεπτέμβριο. (Για να είμαι ειλικρινής ακόμα και όλες οι δραστηριότητες του μαθήματος και της σχολής ολόκληρης να μεταφερόντουσαν το Σεπτέμβρη δεν θα είχα καμία μα καμία αντίρρηση...)

Λοιπόν εύχομαι πραγματικά να είστε όλοι καλά και ελπίζω να τα πούμε σύντομα και από κοντά.

Υ.Γ: Θα ήθελα να πω ένα Μεγάλο Ευχαριστώ στα παιδιά που αυτή την περίοδο σηκώνουν αρκετά από τα βάρη που αδυνατώ να σηκώσω εγώ (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και επιβαρύνονται ιδιαίτερα, με δική τους προσφορά μάλιστα. Κάποιοι από αυτούς δεν διαβάζουν το blog μας καθώς δεν παρακολουθούν το μάθημα αλλά κάποιοι άλλοι μας διαβάζουν σίγουρα. Άννα, Βίκυ, Μαίρη σας Ευχαριστώ...

Ανώνυμος είπε...

Φιτλέρα Άννα
5030122

Καλησπέρα σε όλους!Πρώτα απ'όλα θα ήθελα να εκφράσω τον ενθουσιασμό μου από την επίσκεψή μας στην PLD και ακόμα περισσότερο από τον τρόπο υποδοχής που μας επιφύλαξε ο οικονομικός διευθυντή της εταιρίας. Ηταν ιδιαίτερα φιλικός όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι της εταιρίας αλλά αυτός ήταν πολύ απλός και προσιτός. Επίσης, μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που αντιμετωπίζει τη δουλειά του.

Δεύτερον, όσον αφορά στην ακύρωση της επίσκεψής μας στο MEGA, θα ήθελα πραγματικά να μας δίνονταν αυτή η ευκαιρία να δούμε ένα πραγματικό γύρισμα και όχι μόνο να ακούσουμε θεωρητικά τις διαδικασίες πίσω από αυτό που βλέπουμε στο φακό.

Τελευταίο και καλύτερο άφησα τον φίλο μου τον Άγγελο. Άγγελε σου εύχομαι ολόψυχα να είσαι καλά και να ξεπεράσεις το πρόβλημά σου το σηντομότερο δυνατό. Καληνύχτα!

Ανώνυμος είπε...

m_5030060
Καλησπέεεερα και από μένα!
Λοιπόν, στέλνω αυτό το μήνυμα για να σας πω ότι, αναφορικά με την επίσκεψη στο MEGA, λέω και εγώ ΝΑΑΑΙΙΙ! Μακάρι να μπορούσαμε να πάμε έστω και το Σεπτέμβρη.. Αλλά φυσικά μπορούμε να το συζητήσουμε στο μάθημα με τους καθηγητές μας, αν και κατά πόσο είναι αυτό εφικτό.
Καλό υπόλοιπο Σαβ/κο σε όλους!Και... καλές εργασίες!

Ανώνυμος είπε...

m5030155
ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ. Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΟΝΤΕΡΝΑ, ΤΟΣΟ ΑΝΕΤΗ. Η ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ!!! ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ-ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ- Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ, ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΧΕ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ "ΓΕΜΙΣΟΥΝ" ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ".

Ανώνυμος είπε...

Έλενα Βατυλιώτου

Γεια σας και απο μένα!Έχω μέρες να μπω στο blog και με έκπληξη διαπιστώνω πως το θέμα της PLD συνεχώς ανανεώνεται, μετά από τόσο καιρό!!!Μάλλον δεν είμαι η μόνη που της έκανε εντύπωση η επίσκεψή μας!Και οφείλω να συμφωνήσω με τον/την m_5030154 ότι αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μου για μια θέση στον κλάδο που θα με ευχαριστεί και θα με κάνει να νιώθω δημιουργική!
Όσο για την επίσκεψη στο Mega νομίζω πως είναι μια υπέροχη ιδέα όποτε κι αν μπορέσει να πραγματοποιηθεί!
Τελειώνοντας νιώθω ότι οφείλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μας για το πρωτότυπο και γεμάτο εμπειρίες μάθημα που μας προσφέρουν!

Ανώνυμος είπε...

m_5030072
egw distixws den katafera na pareyrethw stin episkepsi stin PLD alla an krinw apo ta sxolia mallon exasa!parola ayta vrika tin episkepsi sto MEGA poli endiaferoysa kai elkistiki idea kai gia to logo ayto thewrw oti tha itan exisou thetiko an mporoyse na metaferthei gia septemvri!!

Ανώνυμος είπε...

m5040158
Η επίσκεψη στη PLD ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και χαίρομαι που μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία . Είναι κρίμα που δεν θα μπορέσουμε να επισκεφθούμε το MEGA που από άποψη επικοινωνία κάνει πολύ καλή δουλειά. Θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερο το όφελος να βλέπεις& να ακούς από άτομα του παρά να διαβάζεις στεγνές θεωρίες.

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Βλέποντας το ενδιαφέρον για την επίσκεψη στο MEGA και την απογοήτευση που δημιουργήθηκε από την αδυναμία τους να μας δεχτούν, φρόντισα να ζητήσω επίσκεψη σε άλλο κανάλι. Μου απάντησαν θετικά από τον ANT1, και περιμένω να μου προσδιορίσουν συγκεκριμένη ημερομηνία μέσα στις δύο επόμενες βδομάδες.

Αντε, για να δείτε ότι σ' αυτό το μάθημα (όσο περνάει από το χέρι μας) χατήρια δε χαλάμε!

Ανώνυμος είπε...

Χατήρια δεν χαλάμε σ' αυτό το μάθημα...καρδιές όμως;;

Αν είναι μήπως μπορείτε να μας πάτε και σε καμιά δισκογραφική εταιρία ... να δώσω κι εγώ κάπου τους στίχους μου?
Πρέπει να ετοιμάζω σιγά σιγά μια εναλλακτική καριέρα ...γιατί δεν με βλέπω να αποδίδω εδώ....

Ανώνυμος είπε...

m5030048

είδες οι στίχοι σου έπιασαν και πρώτα από όλα έγιναν θέμα ενότητας στο παρόν blog του μαθήματος, keep trying τα ΕΘΕΕ έχουν αποδεδειγμένα καλλιτεχνική φλέβα.
LoL!

Ευαγγελάτος Ανδρέας είπε...

Τελικά η επίσκεψη στο κανάλι πραγματοποιήθηκε στον ΑΝΤ1, και νομίζω ότι άξιζε τον κόπο.

Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι η παρουσία φοιτητών που ήρθαν τελικά στην επίσκεψη, ήταν μάλλον δυσανάλογα πολυπληθής του ενθουσιασμού που αρχικά εκφράστηκε για μια τέτοια επίσκεψη.

Ανώνυμος είπε...

Iliana Skordi m_5030095


Kyrie Euaggelate geia sas!

Eimai sigouri pos i episkespi tin etairia PLD entypwsiase olous tous foitites sas. dystyxws omws egw den imoun mesa se aytous. Oxi min nomizete oti den mou arese i oti apogoiteytika apo kati...apla den katafera na parevrethw...
Vlepete, parallila me tis spoudes, exw epileksei na ergazomai, oxi mono gia to xrimatiko ofelos alla kuriws gia na apoktisw ergasiaki empeiria kai na gnwrisw tin agora se pragmatikes sunthikes. kati to opoio prospatheite ki eseis na kanete, othwntas mas na symmetasxoume stis diafores episkepseis se etairies, gia na exoume kathari apopsi gia to ti ginetai "ekei eksw". an krinw loipon apo ta sxolia twn sumfoititvn mou, i episkepsi stin PLD afise tis kaluteres entypwseis. toso to endiaferon antikeimeno (proion) tis etairias, oso kai to filiko klima tvn stelexwn, "sklavwsan" ta paidia, ta opoia opws eida kai akousa tha ithelan na epanalavoun kati antistoixo. apo tin periigisi mou sto site tis etairias, eida oti prokeitai gia mia polu kala organwmeni epixeirisi, pou pera apo tous oikonomikous tis deikstes, i epityxia tis fainetai kai apo to meraki kai tin aisiodoksia twn melwn tis. logw tou oti asxoloumai me to xoro kai to tragoudi, sigoyra lupithika 2 fores pou den imoun parousa, giati oxi mono den ezisa to epikoinwniako meros tis episkepsis, alla endexomenws exasa tin eykairia gia dimiourgia gnwrimiwn se ena kallitexniko xwro pou me endiaferei. (parallila me tis spoudes mou vevaia).

Den peirazei omws, i zwi einai mprosta mas kai oi eykairies tha dothoun!!! Geia sas!!!